Noormarkun Naisvoimistelijat

 

Katso ohjelmisto  Liity nyt

Jumppakausi päätettiin perinteisin menoin, kun Noormarkun Naisvoimistelijoiden jokavuotinen kevätnäytös pidettiin 29.4. Noormarkun yhtenäiskoululla. Teemana tänä vuonna oli Suomi 100, joten lasten esitykset liittyivät joko musiikiltaan tai teemaltaan Suomeen.  Paikalle oli tullut runsaasti lasten vanhempia ja läheisiä, ja salissa oli parhaimmillaan 200 katsojaa! Vau!
 
Näytöksessä oli yhteensä yhdeksän esitystä. Nuorimmat esiintyjät olivat 1-vuotiaita, ja vanhimmat 17-vuotiaita. 
 
Noormarkun Naisvoimistelijoiden omia esiintyviä ryhmiä olivat: Touhutaaperot 1-4v, Satutanssi 4-6v, Voimistelukoulu 5-7v, Telinejumppa 7-10v, Showtanssi 8-10v ja Flexdance 10-13v. Juhlassa esiintyivät myös Baletin vetäjät Suvi Mäkitalo ja Anni Lehtinen kahdella esityksellä, joista toinen oli välijumppa myös salissa istuneille katsojille. Lisäksi Showtanssin ohjaaja Marimilla Hietava esiintyi Sun tanssistudion ryhmäkaverinsa Petran kanssa omalla esityksellään. 
 
Näytöksen lopussa johtokunta kiitti reippaita ohjaajiaan kuluneesta kaudesta, ja ojensi heille ruusut. Vuosittain ohjaajien joukosta pakitaan vuoden nuori ohjaaja, joka on innostunut, positiivinen ja oma-aloitteinen. Tänä vuonna vuoden nuoreksi ohjaajaksi valittiin Marimilla Hietava.
 
Lisäksi kiitettiin johtokuntatyöstä luopuvia johtokuntalaisia Seija Mäkitaloa, Sari Ahlroosia ja Linnea Rehulaa vuosien työstään Naisvoimistelijoissa.
 
 
Noormarkun Naisvoimistelijat kiittää kaikkia ohjaajiaan hienosta ohjaustyöstä ja kaikkia pieniä ja suuria jumppareita tunneillemme osallistumisesta! KIITOS! Syksyllä nähdään! 
 
 
Kuvissa tunnelmia Kevätnäytöksestä :) (Lisää kuvia tulossa vielä myöhemmin) 
 
p.s. Naisvoimistelijat palkkaa myös uusia ohjaajia, joten jos olet kiinnostunut ohjaustyöstä, ota rohkeasti yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, me tarjoamme ilmaisen koulutuksen :)