Noormarkun Naisvoimistelijat

Kausi: 4.9.2017- 29.4.2018

 

Maanantai
Lihaskuntotreeni 19.00-20.00 Noormarkun yhtenäiskoulu
Tiistai
Kuntosali Naiset 18.00-19.15 Urheilutalo
Kuntosali Miehet 19.30-20.45 Urheilutalo
PilatesHealth 18.30-19.30 Noormarkun yhtenäiskoulu
Keskiviikko
Iltatreenit 19.15-20.15 Noormarkun yhtenäiskoulu
Lauantai*
Jumppastartti 6.1. 10.00-12.00 Kankaan koulu
     
     
Sunnuntai
Kahvakuula 18.00-19.00 Kankaan koulu

 

* Lauantaisin ei säännöllisesti tunteja. Tunnit pidetään vain merkittynä ajankohtana. 

ILTATREENI

Iltatreenissä saadaan hiki pintaan yhdistelmäharjoittelulla, jossa vaihtelevat syke- ja lihaskunto-osuudet. Tunnin aikana käydään monipuolisesti läpi suurimmat lihasryhmät sekä omaa kehoa että pieniä painoja hyödyntäen. Tervetuloa mukaan!

Ohjaaja: Vaihtuva ohjaaja

KAHVAKUULA

Tehokas treeni koko keholle kahvakuulaa apuna käyttäen. Voit ottaa oman kuulan mukaan tai lainata ohjaajan kuulia (rajoitettu määrä). Hiki lentää taatusti!

Ohjaaja: Kalle Viikilä

KUNTOSALI

Kuntosalin peruslaitteilla tapahtuvaa ohjattua kiertoharjoittelua. Sisältää alkulämmittelyn ja loppuvenyttelyn. Tunnilla treenataan oman kunnon mukaan, joten sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille jumppareille. Naisille ja miehille on oma ryhmänsä.

Ohjaajat: Miesten kuntosali: Satu Suntila, Naisten kuntosali: vaihtuva ohjaaja

LIHASKUNTOTREENI

Monipuolista ja kokonaisvaltaista treeniä koko kehon lihaksille. Tunnilla keskitytään sekä yksittäisiin lihaksiin, että funktionaalisesti useisiin lihasryhmiin samanaikaisesti. Tunneilla liikkeitä tehdään oman kehon painoa hyväksikäyttäen tai kuminauhan avulla. Tunti kehittää erityisesti lihaskestävyyttä. Tunnin lopussa lyhyt HIIT-osuus, jonka voi halutessaan tehdä myös matalalla sykkeellä. 

Tunneille voi halutessaan ottaa mukaan omat käsipainot. 

Ohjaaja: Hannamari Noppari

PILATESHEALTH

Pilatesharjoittelulla vahvistat keskivartalon syviä tukilihaksia, parannat selkärangan liikkuvuutta, kehität kehonhallintaa ja -hahmotusta ja tätä kautta saavutat hyvän ryhdin ja saat esimerkiksi helpotusta selkävaivoihin. PilatesHealth on koulutetun Pilates-ohjaajan ja liikunnanopettajan ohjaama tunti. Tunnit käynnistyvät alkeista, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita! 

Jäsenmaksun lisäksi jumppaan vaaditaan 2e kertamaksu jäseniltä. Ei-jäsenille kertamaksu on 7e/ kerta. Varaa tasaraha mukaan jumppaan. 

Ohjaaja: Heli Linden