Noormarkun Naisvoimistelijat

Kausi: 4.9.2017- 29.4.2018 

 

Maanantai
KidsDance 6-8v 16.30-17.30 Noormarkun yhtenäiskoulu
Touhutaaperot 1,5-4v 17.30-18.30 Noormarkun yhtenäiskoulu
Tiistai
Satubaletti 4-6v 17.30-18.30 Noormarkun yhtenäiskoulu
Keskiviikko
VoikkaMix 7-9v 17.00-18.00 Noormarkun yhtenäiskoulu
Showtanssi 9v->
18.00-19.00 Noormarkun yhtenäiskoulu
Torstai 
Leikkiliikunta 5-7v
17.00-18.00 Noormarkun yhtenäiskoulu

 

KIDSDANCE

Monipuolista tanssia leikin varjolla. Tunnilla harjoitellaan tanssin alkeita eri tanssityylejä yhdistelemällä. 

Ohjaajat: Daniela Granholm, Enni Rajahalme, Melina Maisila ja Emma Kanersalo

 

LEIKKILIIKUNTA

Monipuolisesti erilaisia leikkejä ja pelejä sekä hauskoja teemapäiviä, jolloin liikutaan erilaisten teemojen mukaan. Sopii myös pojille!

Ohjaajat: Eedla Musakka ja Kaisa Rehula, Melina Maisila, Emma Kanersalo.

 

SATUBALETTI

Satubaletissa harjoitellaan baletin alkeita leikin varjolla. Tunneilla opetellaan oman kehon käyttöä ja hallintaa, perusliikuntataitoja, luovuutta ja koordinaatiota. Tavoitteena on saada lapset innostumaan tanssin ja liikunnan maailmasta iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tervetuloa mukaan tanssimaan ja nauttimaan liikkeestä ja musiikista!

Mukaan tunneille lapsi tarvitsee joustavat, liikuntaan sopivat vaatteet sekä juomapullon. Liikkua voi avojaloin tai jumppatossuissa. Pitkät hiukset olisi hyvä laittaa kiinni.

Ohjaaja: Ellamaria Nurmi, Anni Räisänen.

 

SHOWTANSSI

Showtanssi on menevä ja hauska tanssitunti, jossa vaikutteita on otettu eri tanssilajeista. Hyppää mukaan iloiseen menoon!

Ohjaajat: Suvi Mäkitalo ja Anni Lehtinen

 

TOUHUTAAPEROT

Touhutaaperot on 1,54-vuotiaan lapsen ja aikuisen jumppa, missä leikitään, liikutaan ja temppuillaan yhdessä. Lapsi on valmis aloittamaan jumpan, kun hän osaa kävellä/juosta ja jaksaa hetkeksi rauhoittua kuuntelemaan ohjeita. Tunti kehittää lapsen perusliikuntataitoja, oman kehon tuntemusta ja hallintaa sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Tunti sisältää musiikkiliikuntaa, liikuntaleikkejä ja erilaisten liikuntavälineiden käyttöä. Tasapaino, uskallus ja ketteryys kehittyvät huomaamatta! Mukaan voi tulla yhden tai useamman lapsen kanssa yksi tai useampi aikuinen. Myös sisarukset ovat tervetulleita! Harjoitteita sovelletaan lasten ikään sopivaksi.

Touhutaaperot-jumpan kauden maksu on 50e ensimmäisestä lapsesta ja sisaruksista 10e/hlö, mikäli he eivät jo ole Noormarkun Naisvoimistelijoiden jäseniä. Mikäli sisarus on jo maksanut jäsenmaksun muiden jumppien kohdalla, hän saa osallistua lisämaksutta touhutaaperoihin.

Ohjaaja: Linda Wikman

 

VOIKKAMIX

VoikkaMix tarjoaa monipuolista liikuntaa voimistelusta tanssimiseen, pelejä ja leikkejä unohtamatta! Tunneilla harjoitellaan eri välineiden käyttöä ja voimisteluliikkeitä, tutustutaan telineisiin ja seikkaillaan temppuradoilla. Liikutaan musiikin tahtiin ja pidetään hauskaa! Tunti kehittää motorisia taitoja, tasapainoa, koordinaatiokykyä ja taitoa toimia ryhmässä. Tavoitteena on löytää liikunnan ilo joka kantaa pitkälle aikuisiälle saakka. Mukana on myös voimistelukoulusta tutut passit. Tunti sopii sekä tytöille että pojille, tervetuloa mukaan!

 Ohjaajat: Tanja Koskiranta ja Satu Suntila