Kirjaudu
Noormarkun Naisvoimistelijat
Kaikki muutkin liikkuu! PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
19.09.2014 09:27

Jumppaohjelmaan ollaan saatu uutuus - tyttöjen ja poikien palloilutunti. Tunti koostuu palloilusta ja muusta kivasta yhdessä liikkumisesta. Tunti pidetään Kankaan koululla maanantaisin ko 18-19 22.9. alkaen!

Tunti on suunnattu alakouluikäisille lapsille. Lapset saavat itse tehdä tunnilla ehdotuksia, mitä pallopelejä he haluaisivat pelata. Tunnin ohjaajina toimivat Matilda ja Pinja. 

Tervetuloa palloilemaan! :) 


 
Info Vauvajumppaan osallistuville! PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
03.09.2014 14:50
Hoi vauvajumppaan tulijat!

Ottakaa tunnille mukaan itsellenne liikuntavaatteet ja juomapullo. Vauva tarvitsee mukaan viltin ja jonkun mieluisan lelun. Mikäli perheessä on vanhempia sisaruksia, eikä heille ole hoitopaikkaa vauvajumpan ajaksi, heidät voi ottaa mukaan. Tunti on kuitenkin tarkoitettu vanhemmille ja vauvoille, joten ottakaa isommille lapsille mukaan leluja, pelejä tai kirjoja, joiden parissa he tunnin ajan viihtyvät.

Vauvajumpan seuraavat kerrat: 19.9 & 3.10!  

Jumppa alkaa siis ensi viikon perjantaina 19.9. Tule mukaan! :)
Viimeksi päivitetty 11.09.2014 16:59
 
Vauvajumppa mukaan jumppaohjemaan! PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
22.08.2014 21:07

Jumppaohjelma täydentyy vielä ennen kauden alkua, sillä lukujärjestykseen saadaan uusi Vauvajumppa!

"Vauvajumppa on vanhemman ja alle vuoden ikäisen vauvan yhteinen jumppahetki. Jumppa sisältää loruttelua, liikkumista iloisten rytmien tahdissa sekä vanhemman kuntoa kohottavan lihaskunto-osuuden. Tunti antaa vauvalle uusia kokemuksia erilaisista liikkeistä, musiikista sekä tietenkin mukavasta yhdessäolosta vanhemman ja muiden vauvajumppareiden kanssa. Mukaan voi ilmoittautua pian lapsen syntymän jälkeen missä vaiheessa kautta tahansa. Liikkeitä tehdään vauvan kehitystason mukaan".

Vauvajumppa on perjantaisin klo 15.15 - 16 yhtenäiskoululla. Tervetuloa uudet vauvajumpparit! Tule tutustumaan vaikka kertamaksun hinnalla (4e). Hinta koko kaudelta 75e (aikuisen maksun mukaan). Maksu oikeuttaa vanhemman käymään myös muilla aikuisten jumpilla.

Viimeksi päivitetty 22.08.2014 21:15
 
Satutanssi ja baletti PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
22.08.2014 10:11

Jumppakauden alkuun on enää reilu viikko ja jumpparyhmät täyttyvät hyvää vauhtia :)

Satutanssiin on tällähetkellä (22.8) neljä paikkaa vapaana, ja balettiin kuusi. Nopeimmat ehtivät vielä ryhmiin :) Satutanssi on 4-6-vuotiaille pikku prinsessoille ja baletti seuraavalle ikäryhmälle 6-9-vuotiaille. 

Muissakin ryhmissä vielä hyvin tilaa, eikun ilmoittautumaan! :)

 
Kohta alkaa! :) PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
15.08.2014 13:59

Syyskauden alku pärähtää käyntiin kahden viikon päästä, ja nettiin on nyt ladattu uusi jumppaohjelma. 

Naisten jumpissa Lihaskuntojumppa ja Sykebody palaavat jumppaohjelmaan. Lihaskuntojumppa palaa tutulle paikalleen maanantaihin, ja sykebody on tänä vuonna keskiviikkona. Kahvakuulaa aloiteltiin viime keväänä, ja kuulaa ehdittiin heilutella parisen kuukautta. Kahvakuula on saatu nyt koko vuodeksi jumppaohjelmaan! Voit ottaa mukaan oman kuulan tai lainata ohjaajalta kuulaa, joita kuitenkin on rajoitetusti. Kahvakuula on MYÖS MIEHILLE! :) Uutena jumppana aloittaa tänä vuonna Kehonhallintatunti. Tunnilla keskitytään keskivartaloon ja pilatesta mukaileviin, hengityksen mukana tehtäviin, liikkeisiin. Tunti sopii hyvin sekä aloittelijoille, että jumppakonkareille. Myös Kuntosali on tuttuun tapaan tietysti mukana ohjelmassa.

Lasten jumpissa Satutanssissa (23) ja Baletissa (18) on rajattu osallistumismäärä. Ilmoittautuminen näihin kahteen jumppaan alkaa sunnuntaina klo 8.00. Muihin lasten jumppiin voi ilmoittautua netissä jo nyt! Ohjelmassa on tutut HipHop, Cheerleading, Telinevoimistelu ja Janet ja Tarzanit -jumppa, joka on siirtynyt Söörmarkusta nyt yhtenäiskoululle. Leikkisä jumppa sopii nimensä mukaisesti niin tytöille kuin pojille! 

Naikkareiden johtislaiset päivystävät sunnuntaina Noormarkku harrastaa -tapahtumassa Urheilutalolla, tule ilmoittautumaan jumppaan, juttelemaan ohjaajien kanssa tai moikkaamaan muuten vain! :)

Nähdään! :) 

 
« AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun »

Sivu 2 / 43

Anna äänesi!!

Arvosana syksyn jumpille
 
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

Voimistelijoita linjoilla:

Sivustolla on 2 vierasta