Kirjaudu
Noormarkun Naisvoimistelijat
Vauvajumppa mukaan jumppaohjemaan! PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
22.08.2014 21:07

Jumppaohjelma täydentyy vielä ennen kauden alkua, sillä lukujärjestykseen saadaan uusi Vauvajumppa!

"Vauvajumppa on vanhemman ja alle vuoden ikäisen vauvan yhteinen jumppahetki. Jumppa sisältää loruttelua, liikkumista iloisten rytmien tahdissa sekä vanhemman kuntoa kohottavan lihaskunto-osuuden. Tunti antaa vauvalle uusia kokemuksia erilaisista liikkeistä, musiikista sekä tietenkin mukavasta yhdessäolosta vanhemman ja muiden vauvajumppareiden kanssa. Mukaan voi ilmoittautua pian lapsen syntymän jälkeen missä vaiheessa kautta tahansa. Liikkeitä tehdään vauvan kehitystason mukaan".

Vauvajumppa on perjantaisin klo 15.15 - 16 yhtenäiskoululla. Tervetuloa uudet vauvajumpparit! Tule tutustumaan vaikka kertamaksun hinnalla (4e). Hinta koko kaudelta 75e (aikuisen maksun mukaan). Maksu oikeuttaa vanhemman käymään myös muilla aikuisten jumpilla.

Viimeksi päivitetty 22.08.2014 21:15
 
Satutanssi ja baletti PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
22.08.2014 10:11

Jumppakauden alkuun on enää reilu viikko ja jumpparyhmät täyttyvät hyvää vauhtia :)

Satutanssiin on tällähetkellä (22.8) neljä paikkaa vapaana, ja balettiin kuusi. Nopeimmat ehtivät vielä ryhmiin :) Satutanssi on 4-6-vuotiaille pikku prinsessoille ja baletti seuraavalle ikäryhmälle 6-9-vuotiaille. 

Muissakin ryhmissä vielä hyvin tilaa, eikun ilmoittautumaan! :)

 
Kohta alkaa! :) PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
15.08.2014 13:59

Syyskauden alku pärähtää käyntiin kahden viikon päästä, ja nettiin on nyt ladattu uusi jumppaohjelma. 

Naisten jumpissa Lihaskuntojumppa ja Sykebody palaavat jumppaohjelmaan. Lihaskuntojumppa palaa tutulle paikalleen maanantaihin, ja sykebody on tänä vuonna keskiviikkona. Kahvakuulaa aloiteltiin viime keväänä, ja kuulaa ehdittiin heilutella parisen kuukautta. Kahvakuula on saatu nyt koko vuodeksi jumppaohjelmaan! Voit ottaa mukaan oman kuulan tai lainata ohjaajalta kuulaa, joita kuitenkin on rajoitetusti. Kahvakuula on MYÖS MIEHILLE! :) Uutena jumppana aloittaa tänä vuonna Kehonhallintatunti. Tunnilla keskitytään keskivartaloon ja pilatesta mukaileviin, hengityksen mukana tehtäviin, liikkeisiin. Tunti sopii hyvin sekä aloittelijoille, että jumppakonkareille. Myös Kuntosali on tuttuun tapaan tietysti mukana ohjelmassa.

Lasten jumpissa Satutanssissa (23) ja Baletissa (18) on rajattu osallistumismäärä. Ilmoittautuminen näihin kahteen jumppaan alkaa sunnuntaina klo 8.00. Muihin lasten jumppiin voi ilmoittautua netissä jo nyt! Ohjelmassa on tutut HipHop, Cheerleading, Telinevoimistelu ja Janet ja Tarzanit -jumppa, joka on siirtynyt Söörmarkusta nyt yhtenäiskoululle. Leikkisä jumppa sopii nimensä mukaisesti niin tytöille kuin pojille! 

Naikkareiden johtislaiset päivystävät sunnuntaina Noormarkku harrastaa -tapahtumassa Urheilutalolla, tule ilmoittautumaan jumppaan, juttelemaan ohjaajien kanssa tai moikkaamaan muuten vain! :)

Nähdään! :) 

 
Uusi kausi alkaa pian! PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
06.08.2014 08:51

Noormarkun Naisvoimistelijoiden uusi kausi käynnistyy 1.9!

Ilmoittautumisia jumppiin otetaan vastaan Noormarkku harrastaa -tapahtumassa 17.8. klo 13-17 Noormarkun urheilutalolla. Paikan päällä saa lisätietoa uuden kauden jumpista. Nettiin uusi ohjelma tulee tämän viikon aikana. 

Satutanssiin ilmoittautuminen alkaa 17.8. klo 8.00. Ryhmään mahtuu 23 ensimmäistä. Satutanssi on 4-6-vuotiaille, ja pidetään tänä vuonna keskiviikkoisin klo 18-18.45.

Balettiin on tänä vuonna myös rajattu ryhmäkoko. Baletti on 6-9-vuotiaille, torstaisin 17-18 yhtenäiskoululla. Ryhmään mahtuu 18 . Ilmoittautuminen alkaa myös 17.8. klo 8.00.

Noormarkku harrastaa -tapahtumassa voit ilmoittautua myös molempiin yllämainittuihin jumppiin. 

Nähdään! :)

Viimeksi päivitetty 12.08.2014 15:52
 
Viimeinen kahvakuula tänään PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
17.06.2014 09:11

Tänään pidetään viimeinen kesäkahvakuula! Hinta 4e, tunti kaikille avoin. Tervetuloa! :)

Tämän päivän jälkeen jumppa jää kesätauolle, ja jumpat jatkuvat jälleen syyskuussa.

Noormarkun naisvoimistelijoiden johtokunta toivottaa ihanaa kesää! Kiitos kaudesta kaikille jumppareille ja syksyllä nähdään! :) 

 
« AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun »

Sivu 2 / 43

Anna äänesi!!

Arvosana syksyn jumpille
 
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

Voimistelijoita linjoilla:

Sivustolla on 2 vierasta