Kirjaudu
Noormarkun Naisvoimistelijat
Circuit peruutettu tänään. PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
01.04.2014 12:23

Circuit on tänään peruutettu ohjaajan sairastumisen takia. 

 
Jumppamuutoksia loppu kevääseen! PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
21.03.2014 16:00

Vähäisen kävijämääränsä vuoksi sunnuntaina pidettävä Zumba korvataan 30.3. alkaen kahvakuulalla. Zumbailemaan pääsee vielä tänä sunnuntaina ja kahvakuula aloittaa siis ensi viikon sunnuntaina.

Kahvakuulailu on toiminnallista ja vauhdikasta liikuntaa, mikä sopii monelle liikkujalle. Kahvakuula on monipuolinen harjoitusväline, jonka avulla voi lisätä voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Kahvakuulaa liikutetaan koko vartalon avulla, ja on siis hyvin kokonaisvaltainen liikkumismuoto. 

Kahvakuulaa pidetään yhteensä viisi kertaa: 30.3, 6.4, 13.4, 27.4 ja 4.5. Mikä parasta, kahvakuulatunti on Noormarkun Naisvoimistelijoiden jäsenille ilmainen! Ei-jäsenet pääsevät kahvakuulailemaan kertamaksun hinnalla (4e). Oman kuulan voi ottaa mukaan tunnille, jos haluaa, mutta tunnin vetäjällä on myös ylimääräisiä kuulia, joten oma kuula ei ole pakollinen.

Kahvakuulatunnit siis Kankaan koululla sunnuntaisin klo 18-19 30.3. alkaen. Tervetuloa hikoilemaan! :) 

p.s. MYÖS MIEHET MUKAAN! :)


Viimeksi päivitetty 30.03.2014 20:25
 
Zumba peruutettu tänään PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
16.03.2014 09:39

Zumba on valitettavasti peruutettu tänäkin sunnuntaina ohjaajan estymisen takia.

 
Gymnaestrada PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
07.03.2014 14:39

Gymnaestrada 2015 järjestetään Helsingissä 12-18.7.2015.

Gymnaestrada on voimistelutapahtuma kaikenikäisille jumppareille. Kenttäohjelmiin kuuluu ohjelmia lapsille, nuorille ja aikuisille. Tarkemmat tiedot löydät nettisivuilta: http://www.gymnaestrada.fi/

Gymnaestrada tarjoaa kaikille voimisteluseurojen jäsenille ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua kansainväliseen tapahtumaan. Odotamme mukaan 3000-3500 suomalaista esiintymään ja osallistumaan, katsomaan ja kannustamaan, solmimaan uusia ystävyyksiä ja nauttimaan tapahtuman tunnelmasta. Kansainvälisesti osallistujia odotetaan saapuvaksi 25000 voimistelijaa ympäri maailman. Gymnaestrada on kansainväliseltä osallistujajoukoltaan suurin Suomessa järjestetty tapahtuma.

Gymnaestradaan voivat osallistua kaikki Suomen Voimisteluliiton jäsenseurojen jäsenet niin voimistelijat kuin tanssijatkin sekä harrastajat että huiput. Tähän voimistelutapahtumaan ovat kaikki tervetulleita! Mukaan mahtuu n. 3000 kotimaisten seurojen jäsentä. Toinen mahdollisuus on päästä töihin tapahtumaan vapaaehtoisena (ikäraja 16 vuotta). Haku töihin on lähitulevaisuudessa, seuraa Gymnaestradan nettisivuja!


Alustava ilmoittautuminen tapahtumaan on 15.5.2014 mennessä. Hinta 7 päivän passille on 235e + ruoka + yöpyminen + matkakulut + esiintymisasut

Noormarkun Naisvoimistelijoista ei lähde ryhmää tapahtumaan, mutta seuran jäsenet voivat haluessaan osallistua Porin Naisvoimistelijoiden ryhmiin! Porin Naisvoimistelijat ovat alustavasti suunnitelleet seuraavia ohjelmia:

Naisten / miesten/ kiltalaisten kuntovoimistelua
Joukkuevoimistelu 7-12v
Joukkuevoimistelu yli 12v.
Tanssillinen voimistelu aikuisille naisille / Sirrka salonen-Nummi, ohjelma Usva

Jos kiinnostuit tapahtumasta, ota yhteyttä Porin Naisvoimistelijoiden puheenjohtajaan Marja Koskiseen http://www.porinnaisvoimistelijat.fi/  . 

Myös Noormarkun johtokuntaan voit ottaa yhteyttä lisäkysymysten tahoilta!http://www.gymnaestrada.fi/Viimeksi päivitetty 10.03.2014 18:03
 
Tule mukaan circuittiin! PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Hannamari Haapanen   
02.03.2014 16:28

Naisvoimistelijoiden tiistain circuit tunnilla on vielä tilaa uusille jumppareille! Circuit on monipuolinen kiertotunti, jossa kuntopisteet vaihtelevat erilaisista lihaskuntoliikkeistä ja aerobisista harjotteista. Tuntiin kuuluu lyhyt alkulämmittely ja lopuksi palauttavat venytykset. Circuit soveltuu kaikenikäisille ja kuntoisille: jokainen voi tehdä liikkeet omaan tahtiin ja valita painot oman kunnon mukaan. Circuitilla voit myös haastaa itsesi ja kokeilla omia rajoja :) Tule mukaan liikkumaan! :) 

 
« AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun »

Sivu 2 / 40

Anna äänesi!!

Osallistuisitko kesällä kahvakuulaan?
 
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

Voimistelijoita linjoilla:

Sivustolla on 6 vierasta